نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: موضوع عدم استمرار برگزاری رخداد مهم موسیقی نواحی که اخیرا در فضای رسانه ای استان کرمان مطرح است یکی از مطالبات جدی ما از وزیر فرهنگ است.

عدم برگزاری جشنواره موسیقی نواحی برای ما قابل قبول نیست

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمدرضا پور ابراهیمی داورانی نماینده مردم کرمان و راور و عضو مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی دیدار و گفت وگو کرد.

براساس این گزارش؛ این نماینده مجلس در دوره یازدهم در این دیدار گفت: موضوع عدم استمرار برگزاری رخداد مهم موسیقی نواحی که اخیرا در فضای رسانه ای استان کرمان مطرح است  یکی از مطالبات جدی ما از وزیر فرهنگ است.

وی افزود؛ با توجه به قدمت 13 ساله این جشنواره مهم در کرمان باید این موضوع استمرار داشته باشد و عدم برگزاری این جشنواره برای ما قابل قبول نیست.

پورابراهیمی اظهار داشت: موسیقی نواحی ایران یکی از رخدادهای مهم هنری استان کرمان است که به ارتقا ظرفیت های کشور در حوزه موسیقی نواحی کمک کرده و به شکلی به عنوان کانون موسیقی ایران محسوب می شود و هر گونه تغییری در این مورد قابل قبول نیست و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید پاسخگو باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر چه سریع تر برنامه زمانبندی برگزاری موسیقی نواحی را برای نیمه دوم امسال به کرمان ابلاغ کند که موضوع استمرار برگزاری این جشنواره در کرمان منتفی نشود.

در پایان دکتر پورابراهیمی با اشاره عدم تکمیل تالار مرکزی فرهنگ و هنر کرمان علیرغم کمک های انجام شده در طول سال های اخیر گفت: باید هر چه سریع تر عملیات ساخت این مجموعه به پایان برسد.

وی همچنین از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست کرد تا کمک به موسسات فرهنگی، بررسی مشکلات مطبوعات کرمان، حمایت از مطبوعات و تسریع در زمینه صدور مجوزها را در دستور کار قرار دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی  در این نشست گفت: کرمان ظرفیت استمرار برگزاری جشنواره موسیقی نواحی را دارد و با درخواست نماینده مردم کرمان و راور مبنی بر  استمرار این جشنواره در کرمان موافقت می کنیم. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به درخواست دکتر پورابراهیمی مبنی بر تکمیل تالار مرکزی فرهنگ و هنر کرمان افزود؛ تا پایان دولت دوازدهم عملیات ساخت این مجموعه فرهنگی و هنری به اتمام می رسد.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به دیگر درخواست نماینده مردم کرمان و راور مبنی بر کمک به موسسات فرهنگی، بررسی مشکلات مطبوعات کرمان، حمایت از مطبوعات و تسریع در زمینه صدور مجوزها افزود: تمامی این موارد در بازه زمانی مشخص عملیاتی و به انجام خواهند رسید./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار